background image
BACK
BIO
STYLE
DESCRIPTION
PICS
Dilemma
 
Dilemma

 Richard Bekkers

Na 12 jaar Dj te zijn geweest was het weer tijd voor iets nieuws. Klanklab biedt mij de mogelijkheid om op een ander niveau bezig te zijn met muziek. Zo produceer ik muziek onder de naam Klanklab, fotografeer ik onder Blurr en bewaar ik mijn kunstportfolio in het mapje Freak op mijn computer. Zo is ook het platvorm Klanklab ontstaan. Alle disciplines komen hierbinnen samen om belangeloos aan jouw freakmoment te werken. Het broeide al langer, maar met het ontmoeten van de huidige crew is alles op zijn plaats gevallen. Een groeiende groep fanatiekelingen die doen waar ze goed in zijn en wat ze mooi vinden. Over enkele jaren zijn er tientalle artiesten, kunstenaars en performers die vanuit het Klanklab concept hun ding doen. Jouw freak verzorgen.

In mijn muziek zoek ik al jaren naar de dynamiek die je maag laat draaien, waar je moeite mee krijgt als je te veel hebt gedronken. Ik breek de avond en vraag je aandacht veelal met de diepste klanken die synthesizers kunnen produceren. Langzaam wordt je meegenomen in een mix van oldschool acid, zuigende minimal en pompende techno. Ik schuw het experiment niet waardoor mensen mij Dilemma zijn gaan noemen. Luister naar de lijn achter de muziek en misschien zul je dan begrijpen dat een dj meer doet dan alleen maar plaatjes draaien.

Klanklab is dat voor mij ook. Meer dan plaatjes draaien. Door kunstenaars te betrekken voor het decor krijgt een avond sfeer, de audio visuele ondersteuning kunnen je meenemen in je gedachten. Op het pompende ritme van de muziek zul je al snel merken dat je al een uur in de ogen van een levensgrote buddha staat te staren en dat de mensen om je heen allemaal op hun manier hun freakmoment beleven en Klanklab ervaren.

Noot: Klanklab is in onderdelen of in zijn geheel te boeken voor al uw culturele aangelegenheden. Exposities, festivals, dance georiënteerde evenementen, experimenten en nog veel meer!!! 

 
Dilemma

 Minimal, Tech-house, Acid, Techno, Drum 'n Bass, Experimental

 
Dilemma

 Weirdo, Workaholic, Fanatic, Etc.

 
Dilemma
 
 
DUTCHLANDERS 2009